reparatie beton fisurat

Oricât de durabile și ușor de întreținut sunt treptele din beton, acestea se pot uza în timp. Colțurile și marginile, în special, se pot “ciobi” prin utilizarea normală. Uzura este și mai vizibilă atunci când obiecte grele, cum ar fi lăzile, sunt transportate în sus și în jos pe scări.

Puteți repara rapid și ușor treptele din beton fisurate sau ciobite cu câteva materiale și instrumente de bază pe care le puteți găsi la magazinul dvs. de construcții local.

Principii de bază ale reparației scărilor din beton

O treaptă de beton care a avut colțurile sparte poate fi reparată prin curățarea mai întâi a zonei și apoi adăugarea cu o mistrie a cimentului.

Nu este nevoie de cofraje pentru reparații minore. Trucul pentru o reparație de succes fără cofraj este simplu: răbdare, atenție și dexteritate.

În primul rând, suprafața de beton care trebuie reparată trebuie curățată corespunzător de toate resturile, murdăria și praful praful, deoarece oricare dintre acestea poate duce la o defecțiune și mai pronunțată.

De asemenea, trebuie să lucrați relativ repede pentru că betonul se întărește rapid. După aproximativ zece minute, betonul se va întări. Planificați cum reparați locul afectat vizat înainte de a amesteca betonul.

Motive pentru care ar trebui să vă reparați scările din beton

Indiferent de gradul riscului de vătămare a dumneavoastră sau a familiei, sunteți responsabil pentru riscurile care apar pe proprietatea dumneavoastră. Pentru a vă proteja, vizitatorii și familia, luați în considerare reparația scărilor din beton.

Odată ce betonul s-a deteriorat ușor – prin fisuri mici sau mari – starea va continua să se deterioreze exponențial. Dacă problema este identificată din timp, se poate evita o reconstrucție completă a scărilor.

Din motive de siguranță, treptele periculoase din beton trebuie reparate imediat. Luați în considerare intervalele de temperatură a betonului pe care îl utilizați. La temperaturi sub 8 grade sau peste 32 de grade, betonul de multe ori nu se întărește sau doar se întărește foarte lent.

Dacă nu vă descurcați, apelați la un zidar care vă poate repara treptele din beton. Dacă deteriorarea treptelor din beton se înrăutățește sau pătrunde adânc în structura treptelor, ar trebui să contactați un profesionist cât mai rapid.

4.7/5 - (76 votes)