b753b6e9963027e671bbdfd30716bc29

Cand avem o coloana infundata, o chiuveta incercam in prima faza sa o desfundam singuri. Serviciile profesioniste de desfundari pot fi destul de costisitoare mai ales daca infundarea este mai grava si e nevoie de interventie cu diverse instrumente si echipamente moderne. E o varianta la care se gandeste multa lume. O pompa, niste prafuri cumparate sau solutii sub forma de gel, apa fierbinte in cantitati mari si ar trebui sa se desfunde teava, scurgerea, coloana, nu?

In realitate lucrurile sunt mai complicate. Daca nu e facuta in mod corect desfundarea poate face mai mult rau instalatiilor si le poate deteriora pana intr-acolo incat acestea ajung sa cedeze.

Firmele cu servicii desfundare profesionista stiu ce au de facut, cu ce fel de echipamente sa intervina, ce metode sa foloseasca. Au si oameni cu experienta, cu studii, care cunosc foarte bine instalatiile de toate tipurile si stiu cum sa procedeze ori de cate ori apare o infundare la orice nivel al instalatiei. Plus ca expertii in desfundari isi vor da seama care a fost cauza si te pot sfatui ce ai de facut pentru a evita pe viitor o astfel de problema.

Desfundarea pe cont propriu poate fi facuta doar daca e vorba de o infundare superficiala, de un mic blocaj. Un sarpe clasic, manual, o solutie de curatat tevile si de eliminat depunerile pot ajuta. Dar nu pot face minuni. Nu stim nici cum sa le folosim corect in asa fel incat sa avem o desfundare chiuveta sau coloana, o desfundare de tevi cat mai bine efectuata.

Un instalator Sector 3 sau din alt sector, de al firme cu servicii desfundare canalizare si tevi, coloane, chiuvete are deja zeci de desfundari la activ si va putea sa ia deciziile corecte pentru desfundari sigure si cat mai rapide. Se pot masura parametri de functionare a instalatiilor, se pot vedea depunerile sau gradul de infundare cu o serie de camere video speciale si instrumente moderne de evaluare a situatiilor intalnite in teren. Costurile vor fi reduse daca se apeleaza de la inceput firme cu experienta, instalatiile si tevile, coloanele, canalizarile vor fi salvate si ne vom putea folosi de ele in continuare.

4.5/5 - (106 votes)