65871 lavabo acma

Ni s-a intamplat tuturor sa avem tevile infundate la scurgeri si la chiuvete. E o situatie neplacuta, daca infundarea este mai grava riscam sa stricam si instalatiile sanitare si sa ne trezim si cu inundatii, daca se sparge vreo teava. Scurgerile si chiuveta se infunda destul de des. De exemplu, tevile de la chiuveta ajung sa fie infundate din cauza mancarii aruncate in chiuveta, din cauza resturilor menajere. Infundarile chiuvetelor au loc in timp, nu iti dai seama, dar cand ai ajuns sa infunzi tevile te poti astepta la probleme mari. Apa nu se mai duce din chiuveta, apar mirosuri insuportabile.

La baie lucrurile stau putin diferit. Tevile si scurgerile se infunda cu sapun, pasta de dinti, cu parul care iti tot cade de fiecare data cand te speli, iti aranjezi parul. Scurgerile se infunda mai rapid la baie, pentru ca esti mereu acolo si ai grija de corpul tau.

Si cand ai tevile, scurgerile, chiuvetele infundate si pompa nu te ajuta la nimic, nici solutiile de desfundat din comert, vei fi nevoit sa apelezi de urgenta la firme cu servicii desfundare profesioniste. E cea mai buna varianta pentru cei care vor sa scape rapid de aceasta problema si se ocupe si de alte lucruri in afara de desfundatul tevilor si al scurgerilor.

Odata ce a ajuns echipa de la firma va incepe constatarea gradului de infundare. Se folosesc echipamente moderne de inspectare video a coloanelor si a tevilor, solutii moderne de desfundare, serpi manuali sau electrici de foarte buna calitate, care vor avea grija sa pastreze integritatea tevilor pe care sunt folositi. La chiuvete se vor folosi solutii profesionale de desfundat, va avea loc o desfundare chiuveta adaptata tipului de instalatie, vor fi curatate tevile de depuneri si de toate resturile adunate in luni. Se va apela si la desfundari cu instrumente specifice daca infundarea este mai grava si sunt si multe resturi care blocheaza scurgerea apei din chiuvete. Se vor desface partile mobile ale instalatiilor sanitare si se vor curata toata tevile, componentele lor care s-au infundat foarte rau.

Pentru scurgeri se vor utiliza alte metode care functioneaza foarte bine, se vor verifica inainte de interventie si se vor parcurge toti pasii in asa fel incat o desfundare scurgere sa fie eficienta si cat mai simplu de realizat in conditiile date. La fiecare interventie se vor verifica si tevile si instalatiile care au nevoie de scurgerea respectiva si se vor stabili etapele de interventie in functie de stabilitatea instalatiei. Cand scurgerile nu mai sunt infundate si chiuvetele functioneaza corect treaba specialistilor de la firma de desfundari a luat sfarsit.

Tot firmele specializate in desfundari de toate tipurile ofera si un instalator non stop, care poate veni la domiciliu oricand e o urgenta si infundarile sunt mai grave, trebuie rezolvate in timp record.

4.6/5 - (71 votes)