Baia alba o oaza de rasfat care se integreaza perfect in orice decor

Te uiti prin reviste de ceva timp si iti place ce vezi in materie de amenajari interioare pentru baie. Ai vrea sa ai si tu o baie ca in reviste, dar te consolezi la gandul ca va fi prea scump si prea dificil sa obtii asa ceva. In realitate e chiar foarte simplu sa ai o baie fix asa cum ti-ai dorit, si fara niste costuri foarte mari.

Totul este sa fii creativ, sa cauti toate produsele de care ai nevoie si sa gandesti putin in avans tot ce se va afla in baie, designul si modul in care va functiona absolut tot ce vei monta acolo. Daca nu ai suficiente idei si vrei sa iti transformi rapid baia gasesti in randurile ce urmeaza.

Ca sa ajungi la o baie ca in reviste incepi cu gresia si faianta din baie. Alegi culori cat mai deschise daca ai o baie mai micuta, poti opta chiar si pentru marmura, daca ai ceva mai multi bani. La gresie si faianta conteaza si modelul, e de preferat sa fie unul simplu, minimalist, ca sa nu te chinui prea tare sa asortezi tot ce se afla in jurul sau.

Dupa gresie si faianta te vei ocupa de pereti, de ce ramane dupa montarea faiantei. Culorile pe care le vei alege trebuie asortate perfect cu faianta, poti sa ai si un contrast frumos, daca preferi acest lucru. E important insa sa nu complici prea mult lucrurile in aceasta etapa.

Ai terminat cu peretii, cu gresia si faianta, treci la instalatii sanitare si obiecte sanitare. Cumperi un vas de toaleta si un bideu pentru o baie ceva mai mare sau doar o toaleta moderna, de preferat alba sau intr-o culoare apropiata de cea a gresiei si a faiantei. O cada si o cabina mai mica de dus, de o persoana vor fi perfecte pentru o baie ca in reviste. Indiferent ce model de cada sau de cabina de dus alegi e bine sa ai o montare cabina de dus, care e mai complicata, asigurata de o firma specializata in instalatii sanitare, ca sa nu ai nicio problema. Un lavoar modern, deschis la culoare, cu suport, cat mai simplu va completa de minune noua ta baie.

Nu uita de apometre si de toate instalatiile de apa utile pentru functionarea instalatiilor sanitare. Cheama un instalator cu experienta pentru montare apometre, dar si pentru cada sau vas de toaleta, ca sa nu risti defectiuni viitoare si inundatii. Alege apometre cat mai moderne si incearca sa le pozitionezi in asa fel incat sa ai acces la ele cat mai usor.

La final poti cumpara dulapuri suspendate, etajere, coltare pentru baie si oglinda cu lumina ca sa iti termini proiectul de amenajare a baii. Cand ai terminat cu instalatiile sanitare si ai OK-ul de la un instalator Ilfov poti sa te gandesti si la accesorii, covorase frumoase care sa acopere gresia sau suporturi diverse pentru cada, pentru cabina de dus.

Si asa ai o baie exact asa cum ti-ai dorit, fara investitii majore si cu o eficienta sporita indiferent cand o folosesti si ce vrei sa faci acolo.

4.7/5 - (111 votes)